logoRoute 66 Gidsen & Kaarten

Route 66 Gidsen & Kaarten

Wij bevelen u de volgende publicaties aan voor de voorbereiding en voor tijdens de reis zelf.

Verreweg de makkelijkste manier om deze te pakken te krijgen is om ze bij amazon.com te kopen (het is helaas de enige Amazon die ze allemaal systematisch aanbiedt). Maak je geen zorgen, ze verzenden naar België. Verwacht niet deze te vinden in de grote boekhandels ter plaatse in de VS. Het beste is dus om ze op voorhand te bestellen.

Route 66: EZ66 Guide for Travelers

Jerry McClanahan

Veel reizigers beschouwen dit de ultieme gids voor Route 66. Sommigen noemen het zelfs hun "bijbel" als ze onderweg zijn. Het boek bevat kaarten, zowel in oostwaartse als westwaartse richting, en informatie over wat u onderweg tegenkomt. De gids kiest voor de alignments die het gemakkelijkst zijn om te volgen.

Als je dus maar 1 boek kiest, ga dan voor dit.

Here It Is! The Route 66 Map Series

Jim Ross & Jerry McClanahan

Deze set van 8 kaarten geeft een overzicht van Route 66 per staat. De kaarten bevatten bovendien ook zowel de oostwaartse als westwaartse beschrijvingen.

Er is geen betere en meer gedetailleerde kaart op de markt.

The Route 66 Encyclopedia

Jim Hinckley

De encyclopedie bevat info over relevante bezienswaardigheden, steden, dorpjes, mensen en allerlei dingen die verband houden met Route 66. Dit is het ideale referentiewerk dat u moet hebben bij het voorbereiden van uw reis (of om het reisverslag op te maken voor bij uw foto's achteraf).

Vanwege het gewicht van het boek is het minder geschikt om mee naar de VS te nemen.

 • amazon.de
  37.50 EUR - Versandfertig in 1 - 2 Werktagen
 • amazon.fr
  42.02 EUR - Temporairement en rupture de stock. Commandez maintenant et nous vous livrerons cet article lorsqu'il sera disponible. Nous vous enverrons un e-mail avec une date d'estimation de livraison dès que nous aurons plus d'informations. Cet article ne vous sera facturé qu'au moment de son expédition.
 • amazon.co.uk
  30.00 GBP - Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item.
 • amazon.com
  44.60 USD - Usually ships in 24 hours

Route 66: het begin, het einde en de reïncarnatie

Dries Bessels

Dit is vrijwel zeker het enige verkrijgbare Nederlandstalige boek over Route 66. Het boek bevat uitgebreide beschrijvingen en advies voor een Route 66 reis. Dries Bessels is een reisbegeleider voor de Nederlandse Route 66 Association en begeleidt regelmatig groepen op een zware motor over Route 66.

Beschikbaar via bol.com, ook in België.

Als u een uitgebreidere lijst van publicaties wenst, kunt u deze vinden op www.historic66.com/books [EN]

Alle transacties zijn rechtstreeks met Amazon. Prijzen en beschikbaarheid zijn louter indicatief als een dienst voor onze lezers. De site accepteert geen enkele verantwoordelijkheid hieromtrent.